Radiofrequentie is een veel gebruikte behandelmethode voor huidverstrakking en huidversteviging.  De TriLipo methode waarbij TriPollar radiofrequentie wordt gecombineerd met Dynamische Spier Activatie (DMA) is een sterke verbetering van andere radiofrequentie technologieën.


De voordelen van TriPollar en TriLipo RF ten opzichte van andere radiofrequentie methoden zijn:

Verstrakt zowel huid als spieren voor een non-invasieve SMAS facelift effect.

Stimuleert vetvrijgave, afvoer en verbranding voor ongeëvenaarde vetreductie en bodycontouring.

Plezierige behandelingen met direct resultaat en zonder hersteltijd.

 

De voordelen van TriLipo


De TriLipo behandeling vormt niet alleen een verbetering op de huidige radiofrequentie behandeling, maar ook een uitbreiding. Waar er bij reguliere radiofrequentie de behandeling als vrij pijnlijk worden ervaren voelt de TriLipo RF (TriPollar radiofrequentie) als een aangename warme massage. De uitbreiding met dynamische spieractivatie maakt het mogelijk om eveneens de onderliggende spieren te trainen en verstrakken waardoor een optimaal facelifting effect in het gelaat kan worden bereikt alsmede een geavanceerde vetreductie voor het lichaam.

TriLipo behandelingen geven direct resultaat. De contouren van gelaat en lichaam worden verstrakt en gestroomlijnd. Bovendien kent TriLipo geen hersteltijd. U kunt met een gerust hart de middag voor een feest een behandeling ondergaan en diezelfde avond nog profiteren van het resultaat.

 

Hoe werkt radiofrequentie?


Radio Frequentie (RF) wordt al meer dan 75 jaar veilig en effectief gebruikt in de medische wereld. Het laatste decennium is RF de gouden standaard technologie in de  esthetische wereld. RF energie verhit de huid diep van binnenuit en beschermt de epidermis. Het uiteindelijke klinische effect is afhankelijk van de relatieve elektrische weerstand van het te behandelen weefsel.

RF technologie wordt gebruikt voor:

 • Huidverstrakking & regeneratie
 • Vetreductie & Bodycontouring

Oude op RF gebaseerde technologieën zijn:

1e generatie – Mono-Polair

mono-polair1e generatie – Mono-Polair

 

 

 

 

2e generatie – Bi-Polair

bi-polair2e generatie – Bi-Polair

 

 

 

 

TriPollar Doorbraak

3e generatie TriPollar RF is een innovatieve technologie waarbij conductieve RF aan de huid wordt overgedragen via 3 of meer elektroden

TriPollar

 • RF energie stroomt tussen 3 elektroden (polen)
 • De penetratie diepte wordt gecontroleerd en gelimiteerd tot ALLEEN het behandelgebied (Mono-polaire energie stroomt oncontroleerbaar door het hele lichaam)
 • TriPollar RF heeft klinisch en histopathologisch  bewezen gelijktijdig en homogeen zowel de Dermis als Hypodermis te verwarmen.

 

TriPollar logo met techniek

Tripolar RF verwarmt het onderhuidse vetweefsel waardoor de vrijgave van opgeslagen vet uit de adipocyten wordt gestimuleerd. Dit thermale effect verhoogt daarnaast het natuurlijke vetmetabolismeIn de dermis worden collageenvezels verhit door geconcentreerde radiofrequentie waardoor deze contracteren. Het resultaat is een direct strakkere en gladdere huid. Daarnaast wordt het metabolisme van fibroblasten gestimuleerd om de regeneratie van collageen te bevorderen en de huid op de lange termijn duurzaam te verstevigen.

TriPollar RF energie wordt gefocust onder de polen wat leidt tot:

 • Hoge dichtheid van het vermogen– Direct zichtbare resultaten.
 • vanaf de 1e behandeling en klinisch bewezen duurzame lange termijn resultaten
 • Laag vermogen nodig  –Geen pijn; cliënten geven aan dat het een zeer plezierige ervaring is
 • Frequentie van 1MHz: veilig en effectief voor collageen regeneratie en vetvermindering.
 • Bio-feedback control garandeert maximale veiligheid
 • Geen koeling nodig
 • Geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren

EX VIVO IR VERIFICATIE

Infra-rood foto’s van een varkenshuid bewijzen een gefocuste temperatuursverhoging van de huid van binnenuit tijdens een TriPollar behandeling – in zowel de oppervlakkige als diepe huidlagen.

TriPollar verificatie

Hoe werkt TriLipo

trilipo1_release

RELEASE

“Tripollar® RF verhit het onderhuidsvetweefsel, waardoor opgeslagen vet direct wordt vrijgegeven en deze op een natuurlijke manier kan worden gemetaboliseerd.”

trilipo2_remove

REMOVE

“DMA (Dynamische Spieractivatie) zorgt ervoor dat spieren contracteren. In combinatie met de externe druk van de applicator zorgt dit voor een ‘pers effect’ dat de vetvrijgave en de afvoer van vrijgegeven vet stimuleert.”

trilipo3_reshape

RESHAPE

“Door een gelijktijdige werking op vetweefsel en de regeneratie van collageenvezels worden duurzame body contouring en huidverstrakkende resultaten gerealiseerd.”

 

Geïnteresseerd? Vraag nu een vrijblijvende demo op locatie aan! Neem contact op