TriFractional is een geavanceerde radiofrequentie technologie voor een ongeëvenaarde anti-aging behandeling. Het maakt een diepe, veilige en effectieve fractionele micro verwonding van de huid mogelijk. Het is vandaag de dag één van de meest gevraagde behandelingen.


TriFractional minimaliseert de impact op de epidermis en voorkomt oververhitting van het behandelde weefsel:

Drie pulsen voor diepere penetratie en meer effect.

Meest comfortabele fractionele behandeling.

Geschikt voor alle Fitzpatrick (huidskleur) typen.

 

De voordelen van TriFractional


TriFractional is een door Pollogen ontwikkelde en gepatenteerde fractionele radiofrequentie technologie die als enige gebruik maakt van drie pulsen waardoor de RF energie dieper in het weefsel penetreert op een comfortabelere wijze voor een veilige en effectieve behandeling, met minimaal discomfort en beperkte hersteltijd. 

TriFractional minimaliseert de impact op de epidermis en voorkomt oververhitting van het behandelde weefsel.

 

Hoe werkt Fractionele RF?


De energie van fractionele radiofrequentie creëert micro wondjes die het natuurlijke helingmechanisme van de huid stimuleren. Na een behandeling functioneren de omliggende gebieden als helingscentra. De aanmaak van nieuw collageen wordt intensief gestimuleerd om gezond huidweefsel te creëren.

Hoe werkt TriFractional

TriFractional minimaliseert de impact op de epidermis en voorkomt oververhitting van het behandelde weefsel.


TRIPLE-PULSE ENERGY

TriFractional Triple pulse

“TriFractional energie wordt afgeleverd in 3 pulsen voor een geleidelijke maar diepere penetratie van energie zonder de kans op oververhitting van het gebied. De eerste puls is een “micro-ablatieve” puls, die kleine gaatjes in de epidermis maakt. De tweede puls penetreert de huid en verhit het weefsel. De derde puls penetreert het diepst, waarbij de mid-dermis wordt verhit.”

NATUURLIJK HERSTELLEND VERMOGEN

Trifractional energie

“TriFractional energie creëert micro-wondjes die het natuurlijk herstellend vermogen en het wondgenezingsproces van het lichaam triggeren.”

VERNIEUW & RESURFACE

TriFractional huidvernieuwing

 “De heling van de microwondjes en de nieuwe collageen productie resulteren in een frisse, jeugdige en gladde uitstraling van de huid.”

 

Geïnteresseerd? Vraag nu een vrijblijvende demo op locatie aan! Neem contact op